Maak kennis met onze 8 Zaligheden

Achtzalighedenboom in Lille

Achtzalighedenboom in Lille

De Regendruppel massage brengt uw lichaam in balans en harmonie met een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen.

We beginnen de massage bij uw voeten. De voeten worden met ‘Valor’ behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze uw lichaam helpt energetische balans te vinden. De rustgevende werking ervan zal u al beginnen te voelen. Daarnaast heeft Valor ook een zeer aangename geur. De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt uw lichaam voor op de regendruppel massage techniek. Hierdoor worden door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten uw innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd. Zie ook onze Tips voor meer uitleg.

Daarna worden de verschillende essentiële oliën één voor één op de rug gedruppeld. Door met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken te werken trekken de plantaardige stoffen in uw rugspieren, dit ter ondersteuning van het immuunsysteem en spijsvertering.

De oliën die gebruikt worden zijn onze 8 zaligheden voor uw lichaam en geest.

 

1. Thijm: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro organismen (virussen, schimmels en parasieten). Dringt makkelijk in door de huid en komt snel in het lichaam.

2. Basilicum: kan de spieren ontspannen en is daarnaast ontstekingsremmend en antibacterieel.

3. Pepermunt: Helpt alle oliën beter in te trekken in de huid. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en verkoelt ontstoken weefsel.

4. Oregano: heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

5. Wintergroen: is ontstekingsremmend en vermindert pijn, is perfect voor botten, gewrichten en spieren.

6. Cipres: bevordert de circulatie, vermindert spasme en zwellingen en helpt weefsel te herstellen.

7. Marjoram: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren en helpt de spieren te versterken.

8. Valor: ingrediënten zijn Spar, Rozenhout, Wierook, Blauwe boerenwormkruid en Lavendel. Valor werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele levels. Zorgt voor een goede balans en moed.

Aroma Siez: ingrediënten zijn Basilicum, Cipres, Marjoram, Lavendel, Pepermunt. Aroma Siez is ontstekingsremmend, ontspant spieren, bevordert de circulatie en vermindert hoofdpijn.

In het algemeen kan een behandeling helpen om rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren te verminderen. Het zal uw immuunsysteem versterken en helpt u sneller te herstellen en tevens om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Na het aanbrengen van de olie op de voeten en daarna de rug en de nek, sluiten we de massage af met een warme handdoek op de rug. Hierdoor zal de werking van de olie versterkt worden en voelt alles nog intenser en warmer aan. Heerlijk genieten en ontspannen met een deugddoend resultaat.

 

De Regendruppel massage ingrediënten bestaan uit: zeven pure oliën (5ml flesjes), Thyme, Basil, Peppermint, Oregano, Wintergreen, Cypress, Marjoram plus twee extra oliemelanges Valor en Aroma Siez.