Tamashī Wellness therapie is een op reiki gebaseerde behandeling die wordt uitgevoerd in de stille Kempen.

Onze reiki therapie is volgens de spirituele afstamming van Usui, Hayashi, Takata en Furumoto.

Een van de redenen dat ik met Reiki energie ben gaan werken was om ondersteuning te bieden aan mensen die alles hebben geprobeerd en nergens meer terecht kunnen met hun problemen. Ik voel het als een roeping om mijn mede-mensen te helpen.

Elke ziekte of aandoening heeft een oorzaak, deze kan met Reiki Therapie behandeld worden. Het is niet zo dat Reiki alles zeker geneest, maar wel zo dat het een genezingsproces kan versnellen, men zijn ziekte beter kan accepteren, of dat een klacht minder last zal veroorzaken.

Ik kwam er al heel snel achter dat ik nog een zielewens had namelijk het behandelen van volledige gezinnetjes. Mama en papa hebben het soms heel zwaar in deze hectische maatschappij.

Zij hebben het druk met hun werk, de dagelijkse files en hun grote verantwoordelijkheden! Dit resulteert in de jonge gezinnen meestal tot een grote stress factor. Zonder het te beseffen maken wij ouders soms te weinig tijd voor ons kind als individu. We doen allemaal onze stinkende best om ze te behagen met het mooiste speelgoed of leuke kindvriendelijke uitstapjes maar we staan er niet bij stil dat we onbewust de dagelijkse stress mee naar huis nemen en overdragen aan onze kinderen. Nu het ene kind is het andere niet. Er is er wel altijd eentje die heel veel last heeft van die intensiteit. Deze kinderen worden dan vaak bestempeld als “onhandelbaar of stout”

Dit is geen verwijt naar de ouders maar je kunt er wel iets aan veranderen. Ikzelf ben er namelijk van overtuigd dat, indien elk gezinslid zijn innerlijke rust terug zou vinden men in harmonie kan leven.

Iedereen happy en zeker onze kinderen. Hoe eerder in hun leven een probleem wordt aangepakt, hoe beter. Kinderen zijn de onschuld zelf en zij verdienen het om geholpen te worden.Meer informatie kan u vinden op onze kids pagina.


Tamashī Wellness behandeling is goed voor:

Tamashī Wellness Praktijk

• Een diepe relaxatie beleving
Healing op alle niveaus: zowel Lichaam als geest
• Een katalysator voor positieve verandering


Wat gebeurt er tijdens uw afspraak?

  • U wordt liggend en volledig gekleed behandeld op een massagetafel.

  • Eventueel kan er met aromatherapie op basis van essentiële oliën of kristallen worden gewerkt. 

  • Er wordt enkel door middel van lichte aanraking via de handen, reiki genoemd behandeld.

Men draagt dan ook best loszittende, comfortabele kleding en liefst geen juwelen en parfum. De behandeling wordt gegeven op een massagetafel voorzien van een extra borstuitsparing, zodat de dames ook comfortabel liggen.

De Tamashī wellness methode werkt op basis van bepaalde drukpunten en plaatsen van mogelijke spanningen in het lichaam, waardoor er emotionele blokkades aan de oppervlakte kunnen komen.

Het vrijgeven van de spanning in uw lichaam zal dan gaan dienen als katalysator voor verandering en ontspanning op een spiritueel en fysiek niveau. 

Duurtijd 90 minuten.


Hoe hebben anderen onze Tamashī Wellness behandeling ervaren?