Body, Mind & Soul massage

Stones.jpg

Deze massage helpt het contact met je lichaam te herstellen, ontspant je spieren , brengt rust in je hoofd en lichaam en zorgt ervoor dat je weer nieuwe energie ontvangt.

Pijnlijke of stramme spieren, stress, spanningen, vermoeidheid, je niet zo goed in je vel voelen of je gewoon eens goed laten verwennen en te genieten van een deugddoende Reiki massage.

De massage technieken worden steeds aangepast aan hoe men zich op het moment zelf voelt, zowel lichamelijk als emotioneel. 

De stimulerende werking op de bloedcirculatie tijdens de massage zorgt voor een reinigend effect en afvalstoffen zullen daardoor worden afgevoerd.

 Wat gebeurd er tijdens de massage?

Tamashī Wellness Praktijk

U wordt liggend en zonder kleren behandeld op een massagetafel.

Discretie is van groot belang in mijn praktijk, je wordt met handdoeken toegedekt daar waar niet zal worden gemasseerd.

We beginnen met een gezichtsmassage. Hierna zal de rest van uw lichaam met luxe massage oliën worden behandeld en halverwege zal er een warme handdoek op de voeten worden gelegd. We eindigen met een intense rugmassage.

In combinatie met het intuïtief aanvoelen van het lichaam zul je telkens een massage ervaren die uniek is.

Duurtijd: 90 minuten.


Kao massage

Een natuurlijke facelift, een unicum op massagegebied.

Door te werken met de verfijnde reiki-massage techniek op de meridianen die het zenuwstelsel en de energiebanen in evenwicht brengen, verkrijg je een ontspannen uitdrukking.

Door spanningen in het gezicht weg te nemen en de spieren te versoepelen en te revitaliseren, verminderen expressie lijntjes en rimpels.

Wat doet het…

Deze massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt. Bovendien worden toxines en dode huidcellen verwijderd door het lymfatisch systeem te stimuleren.

De huid krijgt zowaar zijn natuurlijke gloed terug.

De herstellende effecten zijn al zichtbaar na amper één sessie!

Maar regelmatige behandelingen wordt wel aangeraden.

De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Wat gebeurt er :

U neemt plaats op de massagetafel. Bovenkant lichaam ontbloot omdat nek en schouders ook worden gemasseerd. U wordt netjes bedekt daar waar niet wordt gemasseerd.

Eerst zal uw gezicht worden gereinigd. De gezichtsmassage gebeurt met een natuurlijk luxe serum. We sluiten af met een ontspannende hoofd massage. Door het vrijkomen van endorfine ervaar je een geluksgevoel.

Duurtijd: 60 minuten.


Raindrop massage

raindrop oils.png

De Aromatherapie massage op basis van essentiële oliën* brengt uw lichaam in balans en harmonie met een combinatie van een doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen.

We beginnen de massage bij uw voeten. De voeten worden met ‘Valor’ behandeld, dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat ze uw lichaam helpt energetische balans te vinden. De rustgevende werking ervan zal u al beginnen te voelen. Daarnaast heeft Valor ook een zeer aangename geur. 

De daaropvolgende Vitaflex techniek met verschillende oliën bereidt uw lichaam voor op de raindrop massage techniek. Hierdoor worden door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten uw innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd. Zie ook onze Tips voor meer uitleg.

Daarna worden de verschillende essentiële oliën één voor één op de rug gedruppeld. Door met vederlichte bewegingen en lichte massagetechnieken te werken trekken de plantaardige stoffen in uw rugspieren, dit ter ondersteuning van het immuunsysteem en spijsvertering.

Raindrop Technique.jpg

In het algemeen kan een behandeling helpen om rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren te verminderen.

Het zal uw immuunsysteem versterken en helpt u sneller te herstellen en tevens om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.

Na het aanbrengen van de olie op de voeten en daarna de rug en de nek, sluiten we de massage af met een warme handdoek op de rug.

Hierdoor zal de werking van de olie versterkt worden en voelt alles nog intenser en warmer aan. Heerlijk genieten en ontspannen met een deugddoend resultaat.

Duurtijd: 90 minuten.